Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، دکتر بیژن ایرج روز یکشنبه در جلسه فوق العاده ستاد استانی بیماری کرونا در استانداری اصفهان اظهار داشت: سرعت انتقال ویروس در سویه اُمیکرون بسیار بالاتر است و اطفال که در دوره‌های گذشته بیشتر ناقل بودند، در شرایط کنونی مبتلا و بستری می‌شوند.

وی ادامه داد: میزان و درصد بستری اطفال در شهرهایی که روزهای گذشته در وضعیت قرمز قرار گرفتند، خیلی بالاست و به سرعت و انفجاری افزایش پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر گروه داخلی و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اظهار داشت: مراکز بهداشتی و درمانی این استان تا کنون تجربه هجوم بیماران اطفال را نداشتند و کرونا در پنج پیک گذشته بیشتر بزرگسالان را درگیر و مبتلا کرده بود و ارتباطی با اطفال نداشت.  

وی اضافه کرد: تجمع کنترل نشده کودکان و والدین در مدارس،  مشکل امروز در مورد اطفال است.

این فوق تخصص بیماری‌های غدد و متابولیسم گفت: استفاده از ماسک و دوز سوم کمک چندانی به انتقال ویروس سویه اُمیکرون نمی کند و تنها راه جلوگیری از تجمع است 

وی با بیان اینکه در این مرحله اطفال ناقل و گرفتار و بستری می‌شوند به مسوولان استان توصیه کرد که ۱۰  تا ۱۴ روز مدارس تعطیل شوند تا بتوانیم سرعت پیک انتقال بیماری را کند کنیم و مراکز بهداشتی آمادگی لازم را برای مقابله با بیماری را بدست بیاورند.

ایرج  با بیان اینکه مدارس شهرستان های مهریز، اردکان و یزد تعطیل شده است افزود: کشش روانی مرگ کودکان در بین مردم وجود ندارد و تحمل مرگ فرزند برای والدین خیلی سنگین تر است.  

وی گفت:پیک انتقال سویه اُمیکرون بصورت انفجاری است و به یک مرتبه همه شهرها از وضعیت آبی به نارنجی و قرمز تبدیل می‌شوند و احتمال اینکه کلانشهر اصفهان امروز در وضعیت قرمز قرار بگیرد وجود دارد و باید پیش از اینکه اصفهان در وضعیت قرمز قرار بگیرد، مدارس را تعطیل کنیم.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان روز  گذشته (شنبه) در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با تاکید بر اینکه احتمال قرمز شدن برخی از شهرستان‌های این منطقه تا ۲ هفته آینده زیاد است، گفت: میزان تست‌های مثبت و قطعی کرونا در این استان در یک ماه گذشته افزایش یافته و به ۴۵ درصد رسیده است.

پژمان عقدک افزود: تست های مثبت و قطعی کرونا یک ماه گذشته در استان اصفهان بین پنج تا ۱۰ درصد بود اما اکنون به حدود ۴۵ رسیده که نشان دهنده خیز موج ششم کرونا و افزایش سرعت شیوع این ویروس در سطح جامعه است.

وی با بیان اینکه در زمان حاضر در شهرستان های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان،  اصفهان در وضعیت نارنجی (پر خطر) و ۱۴ شهرستان در وضعیت زرد (خطر متوسط) همه‌گیری بیماری کووید-۱۹ قرار دارد، اظهار داشت: این در حالی است که هفته گذشته فقط یک شهرستان زرد داشتیم و بقیه شهرستان ها آبی (کم خطر) بود.  

بر اساس آخرین آماردانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود ۳۵۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند که ۵۲ نفر آنها در بخش مراقبت های ویژه بسر می برند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی ویروس کرونا اومیکرون دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان دانشگاه علوم پزشکی اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۲۶۰۶۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه

رضا تحویلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و اظهار کرد: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

پرداخت ۸۵۰ میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج در کرمانشاه

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، همچنین از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان در پایان سخنانش گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

کد خبر 6093918

دیگر خبرها

  • انجام مرحله نخست واکسیناسیون فلج اطفال اتباع خارجی در کردستان
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • بسیج امکانات برای جمع آوری و انتقال گندم کشاورزان خوزستان
  • تصویربرداری از بیماران به‌سمت هوش مصنوعی می‌رود؟
  • بیمارستان فوق تخصصی کودکان شرق کشور؛ مرکز کشت حلق بیماران CF
  • بهره‌برداری از بیمارستان رزن نیازمند اهتمام دانشگاه علوم پزشکی
  • نکات کلیدی برای خرید و فروش ملک در ستارخان
  • تلقیح و تزریق بیش از ۱۶۱ هزار دز واکسن فلج اطفال در همدان 
  • مراجعه بیش از ۱۰۰۰ بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان
  • مراجعه بیش از یک هزار بیمار تنفسی به مراکز درمانی خوزستان