Web Analytics Made Easy - Statcounter

تقی شیخ علی معاون مدیریت حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان اصفهان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان،با اشاره به آماده کردن حدود ۳۰ درصد دستگاه سم‌پاش و خریداری سم برای مقابله با هجوم احتمالی ملخ‌ها، گفت: آمادگی مقابله با ملخ‌ها را داریم، اما با توجه به اینکه هزینه بالایی در بردارد نیازمند حمایت استانداری و کمیته بحران هستیم، زیرا اگر از کمک کمیته بحران محروم باشیم این مقابله ناقص انجام می‌شود، به صورتی‌که حتی امکان دارد این ملخ‌ها وارد مزرعه و شهر شده و خسارت زیادی را وارد کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



او با تأکید بر اینکه علاوه بر ملخ‌ها آفات چوب‌خواری هم هستند که خسارت بالایی را به درختان میوه و گردو وارد می‌کنند، گفت: کمیته بحران حدود سه سال پیش برای مقابله با این بحران کمک کرد که نتیجه خوبی را هم رقم زد، به شکلی که توانستیم حدود ۸ شهرستان اصفهان را از خسارت‌ها نجات دهیم، اما افسوس که این حمایت ادامه دار نبود.

معاون مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان اصفهان با اشاره به اینکه در سال‌هایی که خشکسالی حاکم است خسارات بیشتری به محصولات کشاورزان وارد می‌شود، اظهار کرد: با هزینه اندک می‌توان از خسارت زیاد جلوگیری کرد به صورتی‌که برای مثال اگر هر سال کمیته بحران حداکثر ۵ میلیارد تومان کمک کند می‌توان اکثر عوامل خسارت زای بخش کشاورزی را کنترل کرد.

او با بیان اینکه ملخ‌ها بیشتر در نزدیکی آب تخم‌گذاری می‌کنند، ادامه داد: با توجه به اینکه در اصفهان کانون ملخ وجود دارد متاسفانه هر سال با این معضل روبرو هستیم و با آن مبارزه می‌کنیم که برای مقابله باید هزینه زیادی بپردازیم، این کار نیازمند حمایت دولت است.

شیخ علی افزود: ملخ‌هایی که از سمت عربستان وارد کشور می‌شوند مهاجر هستند، اما در استان اصفهان کانون ملخ در شهرستان‌هایی ازجمله شهرضا، لنجان و مبارکه وجود دارد که در صورت مهیا بودن شرایط و بارندگی، ملخ‌ها هجوم می‌آورند.

او اظهار کرد: ملخ‌های مهاجر در حال حاضر نه تنها در استان اصفهان بلکه در کشور نیز مشاهده نشده‌اند.

معاون مدیریت حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان اصفهان در خصوص ورود ملخ‌های مهاجر به کشور و استان اصفهان بیان کرد: زمانی‌که شرایط برای ورود ملخ‌های مهاجر به کشور مساعد شود، بیشتر استان‌های جنوبی از جمله خوزستان، هرمزگان و فارس را تحت پوشش قرار می‌دهند؛ اما اگر بازهم شرایط مساعد باشد و ملخ‌ها در استان‌های جنوبی تغذیه کافی نداشته باشند به سمت شهرضا هم هجوم می‌آورند.

او با اشاره به اینکه هجوم ملخ‌ها در سال قبل خسارتی به اراضی وارد نکرد، خاطرنشان کرد: سال قبل برای ۲۰ هزار هکتار مبارزه کردیم که بیش از یک میلیارد تومان هزینه شد.


انتهای پیام/م

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی مبارزه با ملخ ها کمیته بحران استان اصفهان کمیته بحران ملخ ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۲۵۸۲۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند

حبیب‌اله آسوده، در مراسم گرامیداشت مقام استاد شهید مطهری و روز معلم در کرمانشاه، افزود: همکاری ۴۰ ساله کمیته امداد و وزارت آموزش و پرورش در جشن مهم با محوریت علم و دانش و دانایی با نام جشن عاطفه‌ها قابل تقدیر است.

وی با تاکید بر اینکه از ظرفیت بالای مردم خیر در کمک به دانش‌آموزان نیازمند باید استفاده بهینه شود، اظهار کرد: بیش از ۸۰۰ هزار دانش‌آموز و ۵۰ هزار دانشجو در مقاطع مختلف، تحت حمایت کمیته امداد هستند.

معاون توسعه مشارکت‌های مردمی کمیته امداد تصریح کرد: آنچه امروز توقع محرومان است، فرصت تلاش و معاش در شرایط سخت اقتصادی امروز است و در همین راستا تعداد زیادی از استعدادهای برتر در خانواده‌های محروم با کمک کمیته امداد به کارآفرینی رسیده‌اند و برای افراد جامعه ایجاد شغل کرده‌اند.

آسوده گفت: آنچه که در جامعه ما در فرهنگ نوجوانان تحت حمایت باید برجسته شود، هویت‌بخشی به استعداد عقلی و فکری و استعداد انقلابی و دینی است که نقش معلمان عزیز با بینش فرهنگی و اقتصادی توامان در این زمینه بسیار مهم است.

وی با اشاره به حمایت از ایتام توسط دانش‌آموزان و معلمان نیکوکار خاطرنشان کرد: تعداد یک میلیون و ۴۰۰ هزار حامی در سراسر کشور ۵۱۶ هزار فرزند یتیم و محسنین را حمایت می‌کنند که حدود ۱۰ درصد از این حامیان زیر ۲۰ سال هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • کشاورزان مکلف به نظارت بر استخرهای کشاورزی
  • ۸۵۰ هزار دانش‌آموز دانشجو تحت حمایت کمیته امداد هستند
  • امکانات اطفای حریق در مراتع و جنگل‌ها به خصوص در سمیرم تقویت شود
  • اجرای گام سوم طرح یاس (یاران آسیب ستیز) در اردبیل
  • اعلام آماده‌باش در اصفهان در پی صدور هشدار نارنجی
  • گام سوم طرح یاس در اردبیل اجرا می‌شود
  • تراکتور به خاطر تماشاگرانش 200 میلیون جریمه شد
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان
  • اتمام عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در خیابان علامه مجلسی