Web Analytics Made Easy - Statcounter

روزنامه ایران نوشت: هیچ عکس و تصویری که نشان بدهد مردم اصفهان بعد از انفجار تأسیسات هسته‌ای نطنز مقابل داروخانه‌ها برای خرید قرص ید صف کشیده باشند وجود ندارد و هیچ رسانه معتبری چنین چیزی ثبت نکرده است؛ اما برخی از رسانه‌های محلی از هجوم مردم این شهر به داروخانه‌ها برای خرید این قرص می‌نویسند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان هم این خبر را تکذیب می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رسانه‌ها در حالی از خرید قرص ید خبر می‌دهند که رئیس انجمن داروسازان ایران می‌گوید: «به هیچ عنوان داروی ضد اشعه‌ای وجود ندارد و اگر دارویی بنا به توصیه پزشکی خاصیت ضدرادیواکتیوی هم داشته باشد تنها از خانواده داروی پتاسیم یدایت به میزان ۱۳۰ میلی گرم است.»

به گفته فاطمی، این دارو نیز تنها در موارد خاص به منظور پیشگیری از تهاجم سرطان تیروئید به سایر بافت‌های بدن استفاده می‌شود. او یک مسأله دیگر را هم یادآوری می‌کند: «این دارو نیز به علت مصرف خاص در بیماران سرطانی در اختیار همه داروخانه‌ها قرار ندارد.»

دکتر آرش نجیمی سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان با تکذیب این خبر می‌گوید: «پس از انتشار این اخبار کذب مبنی بر اینکه مردم به علت نگرانی از انتشار تشعشعات اتمی که در پی انفجار چند روز گذشته در نیروگاه اتمی رخ داد برای تهیه قرص ید که فرد را در مقابل خطر تشعشعات مصون می‌کند به داروخانه‌ها هجوم آورده‌اند دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به بررسی و تحقیق در این مورد پرداخته و هیچ مورد گزارشی در این خصوص دریافت نکرده؛ حتی بعد از تماس با سامانه ۱۹۰ نیز موردی برای مراجعه مردم برای خرید قرص ید برای نگرانی از این خبر گزارش نشده و علوم پزشکی این خبر را کاملاً تکذیب می‌کند.»

او می‌گوید: «متأسفانه برخی رسانه‌ها خصوصاً فضای مجازی با انتشار چنین مطالبی تنها به تشویش اذهان دامن می‌زنند در جایی که مردم در شرایط فعلی نگرانی‌های زیادی از بیماری کووید ۱۹ دارند.»

همچنین نایب رئیس انجمن داروسازان ایران می‌گوید: «در حادثه نطنز هیچ ماده رادیواکتیوی منتشر نشده است و مردم به هیچ عنوان به‌صورت خودسرانه به‌دنبال تهیه داروی ضدرادیواکتیو نباشند.»

فاطمی می‌گوید: «متأسفانه به‌دنبال حادثه انفجاری که در نطنز رخ داد، در فضای مجازی مطالبی غیرواقع در خصوص منتشر شدن مواد رادیواکتیو منتشر شده که موجب مراجعه غیرضروری و غیرعلمی مردم به داروخانه‌های اصفهان شده است.»

به نظر می‌رسد که منتشر‌کنندگان این خبر در فضای مجازی تحت تأثیر سریال چرنوبیل قرار گرفته‌اند و توانسته‌اند برخی از رسانه‌ها را هم تحت تأثیر قرار دهند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: نطنز انفجار نطنز اصفهان قرص ید داروخانه ها علوم پزشکی برای خرید رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۵۴۹۱۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا

مردی شیاد که با فریب نمایندگان شرکت‌های مختلف در شهرستان‌ها اقدام به کلاهبرداری و خرید سکه و طلا می‌کرد از سوی پلیس فتا البرز دستگیر شد.

به گزارش مشرق، سرهنگ «رسول جلیلیان» رئیس‌پلیس فتا استان البرز گفت: با مراجعه چند نفر مبنی بر کلاهبرداری از آنها در بررسی‌ها مشخص شد، متهم ابتدا با استفاده از سایت آگهی اینترنتی، فروشندگان سکه و طلا را شناسایی می‌کرده است سپس قربانیان بعدی خود را از طریق خیابان‌گردی و عکس‌برداری از تابلوی شرکت‌ها و مغازه‌هایی که روی تابلو آنها شماره تلفن ثبت بوده شناسایی کرده است. این کلاهبردار پس از تماس با نمایندگان آن شرکت‌ها در شهرستان‌ها، با چرب‌زبانی و دادن برخی اطلاعات، خود را به عنوان مدیر بالا دستی یا دست‌اندرکار، معرفی و عنوان داشته یکی از اقوامم به شهر شما سفر کرده اما دچار تصادف شده و الان در بیمارستان منتظر عمل جراحی است از آنجا که سقف انتقال من پر شده فقط شما را به‌عنوان نمایندگی در آن شهر داشتیم که می‌توانید به من کمک کنید. قربانیان نیز فریب خورده و مبالغی که متهم خواسته بود را به حساب اعلامی واریز می‌کرده‌اند اما پس از آن وی اقدام به بلاک‌کردن آنها کرده و بعد از آن با پول واریزی که در واقع به حساب فروشنده سکه و طلا رفته بود اقدام به خرید سکه و طلا می‌کرده است.

وی اضافه کرد: با انجام اقدامات اطلاعاتی صورت‌گرفته، مخفیگاه و مسیرهای تردد متهم در کرج شناسایی و با هماهنگی انجام‌شده با مرجع قضایی متهم طی یک عملیات غافلگیرانه دستگیر و در بازرسی بدنی تعداد ۲ دستگاه گوشی تلفن‌همراه، ارتکاب جرم (گوشی – سیم‌کارت‌های فعال) کشف و ضبط شد.

جلیلیان بیان کرد: تحقیقات لازم توسط کارشناسان این پلیس انجام شد که متهم در ابتدا به بزه ارتکابی خود اقرار و اعلام کرد که تعداد افرادی که با آنها تماس گرفته و موفق به کلاهبرداری از آنها شده ۱۰۰ نفر از سراسر کشور است.

منبع: روزنامه ایران

دیگر خبرها

  • داروخانه در توزیع اینترنتی دارو مسوول است
  • کشف و ضبط داروی قاچاق و تاریخ گذشته از داروخانه های پارس آباد
  • هجوم برای خرید طلا
  • ماجرای عجیب مرگ یک دانش آموز با مشت یک همکلاسی
  • هجوم برای خرید طلا/ چقدر طلا فروش رفت؟
  • جنوا و فعال کردن بند خرید 8 میلیون یورویی کُنی دی وینتر از یوونتوس
  • پلمب ۱۰ داروخانه گیاه پزشکی متخلف در داراب
  • شگرد عجیب یک کلاهبردار برای خرید سکه و طلا
  • ماجرای عجیب قتل حسین به دست «ع» گدا
  • لزوم تسریع در اجرای آیین نامه توزیع دارو در بستر سکو‌های اینترنتی