Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@15:45:33 GMT

موردی از هجوم ملخ های صحرایی به استان اصفهان نداشتیم

تاریخ انتشار: ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۷۸۶۳۸۱۳

موردی از هجوم ملخ های صحرایی به استان اصفهان نداشتیم

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: سال جاری موردی از هجوم ملخ های صحرایی به استان اصفهان گزارش نشده است.

منصور شیشه فروش در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با بیان اینکه امسال موردی از هجوم ملخ‌های صحرایی به استان اصفهان گزارش نشده است، اظهار کرد: از ابتدای سال طرح پیشگیری و مقابله با ملخ‌های صحرایی در سطح ۱۰ هزار هکتار در شهرستان‌های تیران و کرون، لنجان، مبارکه، سمیرم و دهاقان در دستور کار قرار گرفته و هم اکنون عملیات ردیابی و سم پاشی در شهرستان تیران و کرون آغاز شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به وجود ملخ‌های بومی در استان اصفهان، گفت: با توجه به اقدامات پیشگیرانه تاکنون ملخ‌ها طغیان نکردند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان با بیان اینکه سال گذشته نیز در ۱۰ هزار هکتار از اراضی استان با ملخ‌های بومی و مراکشی مقابله شد، ادامه داد: شناسایی، ردیابی، سم پاشی و کنترل ملخ‌ها به صورت کامل در شهرستان‌های تیران و کرون، دهاقان، مبارکه، لنجان انجام شد.

شیشه فروش همچنین به مقابله با ملخ کوهان دار تاغ در ۴۰ هزار هکتار از عرصه‌های بیابانی در شهرستان‌های اردستان، نطنز، بادرود و آران و بیدگل اشاره و اظهار کرد: با تلاش اداره منابع طبیعی و آبخیزداری استان در چند سال اخیر از طغیان این نوع ملخ‌ها در عرصه‌های بیابانی جلوگیری شده است.

وی با بیان اینکه عملیات مقابله با سن گندم از ۲۸ اسفندماه سال گذشته تا کنون در ۲ هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی شهرستان اصفهان و فلاورجان اجرا شده است، گفت: مبارزه با علف‌های هرز نیز در ۴۸ هزار هکتار از اراضی استان اصفهان از سوی اداره حفظ نباتات جهاد کشاورزی استان در حال پیگیری است.

کد خبر 422450

منبع: ایمنا

کلیدواژه: هجوم ملخ آفت ملخ صحرايي منابع طبیعی و آبخیزداری جهاد کشاورزی ستاد مدیریت بحران اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق ملخ های صحرایی استان اصفهان هزار هکتار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۸۶۳۸۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان؛ مدیر جهاد کشاورزی شهرستان نهاوند با اشاره به اینکه امسال در ۳۵۰ هکتار از زمین‌های کشاورزی آبی و دیم شهرستان نهاوند ۷ نوع گیاه دارویی کشت شده است، پیش بینی کرد: امسال برای اولین بار بیش از ۳۲۰ تن انواع گیاهان دارویی در مزارع آبی و دیم این شهرستان برداشت شود.

توکل آبشناس افزود: همه این محصولات ارزش صادرات دارند و پیش بینی می‌شود، بیش از یک میلیون دلار ارزآوری به استان و شهرستان داشته باشد.

به منظور جلوگیری از تعرض به عرصه‌های منابع طبیعی، مصرف بی رویه آب در بخش کشاورزی و ترویج کاشت محصولات کم آب بر، امسال برای نخستین بار، برخی از کشاورزان نهاوندی گیاهان دارویی کاشته اند.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • کشت ۳۵۰ هکتار گیاه دارویی در شهرستان نهاوند
  • ضرورت اجرای ۱۵۰ هزار هکتار طرح‌های آبخیزداری در شهرضا
  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • برابر شمس آذر تمرکز و انگیزه لازم را نداشتیم
  • کشف ۸۹ هزار لیتر سوخت قاچاق در هرمزگان
  • موردی از تب کریمه کنگو در لرستان مشاهده نشده است
  • توقیف ۳ تانکر حامل سوخت قاچاق در هرمزگان 
  • مقابله با تغییر کاربری غیرمجاز به وسعت ۳۰۰ هکتار در چهارباغ
  • طبیعتِ تماشاییِ دشت لاله‌های واژگون در روستای دره بید + فیلم
  • طبیعتِ تماشاییِ دشت لاله‌های واژگون در روستای دره بید